Gospelband Revive

Praiseband Revive

In juli 2007 zijn we voor het eerst samen gekomen. Een groep jongeren, waarvan eigenlijk nog niemand wist wat precies de bedoeling was. Een aantal toverwoorden waar iedereen op af kwam waren: muziek, samen, gezelligheid, tot eer van God. De meesten van ons wisten niet eens wie er zouden komen, we kenden elkaar dan ook nog niet allemaal. De grondleggers komen uit de Nederlands Gereformeerde kerk en de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt.

Na een voorstelrondje en een formulier waarop we allemaal onze wensen in konden vullen, bleek dat we allen hetzelfde wilden: Muziek maken, samen zijn, gezelligheid en dat alles tot eer van God!! Al heel snel hebben we de instrumenten gepakt en de stembanden gesmeerd. Er bleek voor iedereen een taak die vol enthousiasme werd opgepakt.
De naam die we hebben gekozen is REVIVE en deze onthult meteen ons doel. Revive betekend namelijk “doen opleven”, nog makkelijker gezegd “een opkikkertje”! Voor ons is dit iets wat altijd lukt, want alleen het oefenen van de liedjes en het samen werken binnen deze band, geeft ons telkens een flinke opkikker.

Nu, ruim 8 jaar later, is de samenstelling inmiddels wat gewijzigd. We hebben afscheid genomen van een paar bijzonder muzikanten en we hebben nieuwe enthousiaste collega’s mogen ontvangen. De magie is er nog steeds en het doel is dezelfde.

Het repertoire is uitgebreid en ontwikkeld zich meer en meer. Wij hopen nog steeds velen dat opkikkertje te kunnen geven door onze muziek!
Voor meer info over de band, kunt u contact opnemen met Contactpersoon: Suzan Keddeman @: suzan_keddeman@hotmail.com

Dit grote enthousiasme bestaat door deze mensen:

Ruth Tessemaker Piano
Elisabeth Buter Zang
Elize Stoel Gitaar
Wietske de Jong Drums
Rob Jansen Bassist
Esther Buter Piano,zang/algehele leiding
Maartje van den Berg Zang
Suzan Keddeman Zang
Geanne Westra Elektrische Gitaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je vindt ons ook op facebook: Praiseband-Revive Heerde

Foto van Revive, juni 2013

Foto van Revive, juni 2013